• Sottometti
  • Personalizza
    • I tuoi avvisi
    • Le tue liste
    • Le tue ricerche
  • Aiuto
  • de
  • en
  • fr
  • it
  • ospite :: login
Ricerca Avanzata
  • Ricerca nel testo
  • Memorizzare il filtro selezionato per la prossima ricerca

Perfeziona i miei risultati

Document type

  • Articoli (3)

Institution

  • Nazionale (3)

Collection spécifique

  • Collezioni Nazionale (3)

Lingua

  • Inglese (3)

Autore

  • Cook, James D. (3)
  • Hurrell, Richard F. (3)
  • Reddy, Manju B. (3) disattivare il filtro
  • Burri, Joseph (2)
  • Dassenko, Sandra A. (1)
  • Shepherd, David (1)

Domaine

  • Médecine, Technologie, Sciences de l'ingénieur, Informatique (3)

Parola chiave

  • Iron absorption (2)
  • Iron fortification (2)
  • Cereal-based foods (1)
  • EDTA: Cereal-based foods (1)
  • Food processing (1)
  • Home cooking (1)
  • Industrial processing (1)
  • Iron bioavailability (1)
Ordinati per: Data di deposito
  • Data di deposito
  • Titolo
  • Autore

  • Ascendente
  • Discendente
3 risultati 1
Postprint
Consortium of Swiss Academic Libraries

An evaluation of EDTA compounds for iron fortification of cereal-based foods

Hurrell, Richard F. ; Reddy, Manju B. ; Burri, Joseph ; Cook, James D.

In: British Journal of Nutrition, 2000, vol. 84, no. 6, p. 903-910

Postprint
Consortium of Swiss Academic Libraries

Ferrous fumarate fortification of a chocolate drink powder

Hurrell, Richard F. ; Reddy, Manju B. ; Dassenko, Sandra A. ; Cook, James D. ; Shepherd, David

In: British Journal of Nutrition, 1991, vol. 65, no. 2, p. 271-283

Postprint
Consortium of Swiss Academic Libraries

Phytate degradation determines the effect of industrial processing and home cooking on iron absorption from cereal-based foods

Hurrell, Richard F. ; Reddy, Manju B. ; Burri, Joseph ; Cook, James D.

In: British Journal of Nutrition, 2002, vol. 88, no. 2, p. 117-123

3 risultati 1
  • Pagina principale
  • Contact
  • RERO Explore
  • Fornita da Invenio
  • / © Copyright RERO