• Absenden
  • Personalisieren
    • Ihre Benachrichtigungen
    • Ihre Listen
    • Ihre Suchanfragen
  • Hilfe
  • de
  • en
  • fr
  • it
  • Gast :: Anmelden
Erweiterte Suche
  • Volltextsuche
  • Filter für die nächste Suche speichern

Ergebnisse einschränken

Dokumententyp

  • Artikel (3)

Institution

  • National (3)

Spezialsammlung

  • National Sammlungen (3)

Sprache

  • Englisch (3)

Autor

  • Cook, James D. (3)
  • Hurrell, Richard F. (3)
  • Reddy, Manju B. (3) Filter Auschalten
  • Burri, Joseph (2)
  • Dassenko, Sandra A. (1)
  • Shepherd, David (1)

Fachgebiet

  • Medizin, Technik, Ingenieurwissenschaften, Informatik (3)

Schlagwort

  • Iron absorption (2)
  • Iron fortification (2)
  • Cereal-based foods (1)
  • EDTA: Cereal-based foods (1)
  • Food processing (1)
  • Home cooking (1)
  • Industrial processing (1)
  • Iron bioavailability (1)
sortiert nach: Datum der Hinterlegung
  • Datum der Hinterlegung
  • Titel
  • Autor

  • Aufsteigend
  • Absteigend
3 Ergebnisse 1
Postprint
Consortium of Swiss Academic Libraries

An evaluation of EDTA compounds for iron fortification of cereal-based foods

Hurrell, Richard F. ; Reddy, Manju B. ; Burri, Joseph ; Cook, James D.

In: British Journal of Nutrition, 2000, vol. 84, no. 6, p. 903-910

Postprint
Consortium of Swiss Academic Libraries

Ferrous fumarate fortification of a chocolate drink powder

Hurrell, Richard F. ; Reddy, Manju B. ; Dassenko, Sandra A. ; Cook, James D. ; Shepherd, David

In: British Journal of Nutrition, 1991, vol. 65, no. 2, p. 271-283

Postprint
Consortium of Swiss Academic Libraries

Phytate degradation determines the effect of industrial processing and home cooking on iron absorption from cereal-based foods

Hurrell, Richard F. ; Reddy, Manju B. ; Burri, Joseph ; Cook, James D.

In: British Journal of Nutrition, 2002, vol. 88, no. 2, p. 117-123

3 Ergebnisse 1
  • Hauptseite
  • Contact
  • RERO Explore
  • Powered by Invenio
  • / © Copyright RERO