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Type de document

  • Articles (1)

Institution

  • National (1)

Collection spécifique

  • Collections Nationales (1)

Langue

  • Anglais (1)

Auteur

  • Buettner, A. (1)
  • Conde-Petit, B. (1) désactiver le filtre
  • Tietz, M. (1)

Domaine

  • Médecine, Technologie, Sciences de l'ingénieur, Informatique (1)

Mot clé

  • Amylose (1)
  • Amylose inclusion complexes (1)
  • Aroma (1)
  • Aroma release (1)
  • Proton transfer reaction mass spectrometry (PTR-MS) (1)
  • Starch (1)
  • Starch degradation (1)
  • α-Amylase (1)
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Postprint
Consortium of Swiss Academic Libraries

Changes in structure and aroma release from starch-aroma systems upon α-amylase addition

Tietz, M. ; Buettner, A. ; Conde-Petit, B.

In: European Food Research and Technology, 2008, vol. 227, no. 5, p. 1439-1446

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